نی‌ نی سایت

کیا از گرونی کم غذا درست میکنن؟ تجربه های نی نی سایتی ها

این روزها با گرانی سرسام آور مواد غذایی، خیلی از خانواده‌ها دنبال راهکارهایی برای تهیه غذاهای ارزان و در عین حال مقوی هستند. در این پست، 19 مورد از تجربیات مادران در نی نی سایت را در این زمینه جمع آوری کرده ایم. امیدواریم برای شما هم مفید باشد!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات حاصل جستجو در تاپیک‌های مختلف نی نی سایت با موضوعات “غذاهای کم هزینه”، “چی ارزون تره بپزیم؟” و “غذا با بودجه کم” است.

  • عدسی:

    یه غذای کامل و مقوی که با کمترین هزینه میشه درست کرد.
  • آش رشته بدون گوشت:

    حبوبات و سبزیجات فراوان، سیر کننده و خوشمزه.
  • کوکو سیب زمینی:

    میشه با پیاز و ادویه های مختلف طعم دارش کرد.
  • کتلت سویا:

    پروتئین گیاهی ارزون و خوشمزه.
  • میرزا قاسمی:

    بادمجان کبابی و گوجه فرنگی، یه غذای شمالی اصیل.
  • خوراک لوبیا چیتی:

    با نون سنگک، یه غذای دانشجویی عالی.
  • کشک بادمجون:

    میشه با گردو هم خوشمزه ترش کرد.
  • دمی گوجه:

    یه غذای ساده و خوشمزه با کمترین مواد اولیه.
  • ماکارونی با سویا:

    جایگزین ارزونتر برای گوشت چرخ کرده.
  • خورشت قیمه بادمجون بدون گوشت:

    با لپه و بادمجون فراوون، یه خورشت مجلسی.
  • آش جو:

    با سبزیجات و حبوبات متنوع، سیر کننده و مقوی.
  • نرگسی (اسفناج و تخم مرغ):

    یه غذای سالم و سریع با اسفناج.
  • خوراک کدو سبز:

    با پیاز و گوجه فرنگی، یه غذای رژیمی.
  • املت قارچ:

    یه صبحانه یا شام سبک و خوشمزه.
  • آبگوشت بدون گوشت:

    فقط با نخود، سیب زمینی و رب گوجه.
  • فرنی:

    با شیر و آرد برنج، یه دسر یا صبحانه مقوی برای بچه ها.
  • سوپ جو:

    یه غذای عالی برای سرماخوردگی و تقویت بدن.

فراموش نکنید که سلامتی و تغذیه مناسب مهمترین چیزه. سعی کنید با برنامه ریزی و انتخاب درست مواد غذایی، هم در هزینه ها صرفه جویی کنید و هم تغذیه خوبی داشته باشید.




کیا از گرونی کم غذا درست میکنن؟ 19 تجربه از نی نی سایت

کیا از گرونی کم غذا درست میکنن؟ 19 تجربه از نی نی سایت

1. عدسی با سیب زمینی و هویج رنده شده:

خیلی ها توی نی نی سایت گفتن که عدسی رو با سیب زمینی و هویج رنده شده درست میکنن. اینجوری هم حجمش بیشتر میشه و هم مقوی تره. بعضی ها هم یه قاشق آرد تفت داده شده اضافه میکنن تا لعابدارتر بشه. یکی از کاربرا میگفت: “من همیشه عدسی رو با هویج رنده شده درست میکنم. بچه هام عاشقش شدن و دیگه اصلا نمیفهمن که گوشت نداره!”یه کاربر دیگه هم نوشته بود: “یه کم سیب زمینی هم رنده کنید داخلش اصلا مزه اش عوض میشه و خیلی خوشمزه تر میشه. “اضافه کردن یک قاشق رب گوجه فرنگی هم میتونه طعم بهتری به عدسی بده. میتونید از ادویه های مختلف مثل زیره و دارچین هم استفاده کنید. برای کسانی که رژیم دارن، اضافه کردن سبزیجات بیشتر مثل اسفناج هم ایده خوبیه. یه نکته دیگه هم اینه که میتونید عدس رو از شب قبل خیس کنید تا زودتر بپزه.

2. آش رشته کم هزینه:

برای اینکه آش رشته ارزون تر دربیاد، میتونید مقدار رشته رو کم کنید و به جاش سبزی آش رو بیشتر بریزید. بعضی ها هم از حبوبات ارزون تر مثل لوبیا چیتی به جای لوبیا قرمز استفاده میکنن. یکی میگفت: “من همیشه برای آش رشته به جای گوشت از قلم گاو استفاده میکنم. هم ارزون تره و هم خیلی خوشمزه میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من مقدار رشته رو نصف میکنم و به جاش سبزی آش رو دو برابر میریزم. اینجوری هم خوشمزه تره و هم مقوی تر. “برای اینکه آش رشته خوشمزه تر بشه، میتونید از کشک محلی استفاده کنید. اضافه کردن نعناع داغ و پیاز داغ هم خیلی مهمه. بعضی ها هم برای اینکه آش رشته لعابدارتر بشه، یه کم آرد تفت داده شده بهش اضافه میکنن. میتونید از سیر داغ هم برای تزیین آش استفاده کنید.

3. کوکو سبزی حجیم و مقوی:

برای اینکه کوکو سبزی رو حجیم تر کنید، میتونید سیب زمینی آب پز رنده شده یا کدو رنده شده بهش اضافه کنید. بعضی ها هم از آرد نخودچی استفاده میکنن تا کوکو پوک تر بشه. یکی از کاربرا نوشته بود: “من همیشه به کوکو سبزی سیب زمینی آب پز رنده شده میزنم. هم خوشمزه تر میشه و هم حجمش بیشتر میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من به جای آرد گندم از آرد نخودچی استفاده میکنم. اینجوری کوکو خیلی پوک و خوشمزه میشه. “اضافه کردن گردو و زرشک هم میتونه طعم کوکو رو بهتر کنه. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم استفاده کنید. برای اینکه کوکو به ماهیتابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنید و روغن رو خوب داغ کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو، به آرومی اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

4. کتلت با سویا و سیب زمینی:

برای اینکه کتلت رو ارزون تر درست کنید، میتونید از سویا استفاده کنید.سویا رو خیس کنید و بعد چرخ کنید و با گوشت و سیب زمینی مخلوط کنید.بعضی ها هم کلا از سویا به جای گوشت استفاده میکنن.یکی میگفت: “من همیشه کتلت رو با سویا درست میکنم.هم ارزون تره و هم خیلی خوشمزه میشه.فقط باید سویا رو خوب خیس کرد و آبش رو گرفت.“یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من کلا از سویا به جای گوشت استفاده میکنم.فقط باید بهش ادویه های مختلف بزنید تا خوشمزه بشه.“میتونید از پیاز رنده شده هم توی کتلت استفاده کنید.

اضافه کردن جعفری خرد شده هم میتونه طعم کتلت رو بهتر کنه.

برای اینکه کتلت به ماهیتابه نچسبه، از تابه نچسب استفاده کنید و روغن رو خوب داغ کنید.بعد از سرخ شدن یک طرف کتلت، به آرومی اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.

5. سوسیس بندری اقتصادی:

برای اینکه سوسیس بندری ارزون تر دربیاد، میتونید مقدار سوسیس رو کم کنید و به جاش پیاز و سیب زمینی بیشتری استفاده کنید. بعضی ها هم از رب بیشتری استفاده میکنن تا طعمش قوی تر بشه. یکی از کاربرا نوشته بود: “من همیشه برای سوسیس بندری پیاز و سیب زمینی خیلی زیاد میریزم. اینجوری هم حجمش بیشتر میشه و هم خوشمزه تر میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من از رب بیشتری استفاده میکنم تا طعمش قوی تر بشه. اینجوری بچه هام بیشتر دوست دارن. “میتونید از ادویه های مختلف مثل فلفل قرمز و زردچوبه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم میتونه طعم سوسیس بندری رو بهتر کنه. میتونید سوسیس بندری رو با نون باگت یا نون لواش سرو کنید. بعضی ها هم سوسیس بندری رو با تخم مرغ نیمرو سرو میکنن.

6. خوراک لوبیا چیتی ساده و مقوی:

خوراک لوبیا چیتی یه غذای خیلی ساده و ارزونه که میتونه یه شام کامل باشه. برای اینکه خوشمزه تر بشه، میتونید از ادویه های مختلف و رب گوجه فرنگی استفاده کنید. یکی میگفت: “من همیشه خوراک لوبیا چیتی رو با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من یه کم زیره هم به خوراک لوبیا چیتی میزنم. اینجوری هم خوش طعم تر میشه و هم از نفخ جلوگیری میکنه. “میتونید از آب گوشت یا آب مرغ هم برای پخت خوراک لوبیا چیتی استفاده کنید. اضافه کردن سیب زمینی نگینی هم میتونه خوراک لوبیا چیتی رو خوشمزه تر کنه. برای اینکه لوبیا زودتر بپزه، اون رو از شب قبل خیس کنید. میتونید خوراک لوبیا چیتی رو با نون سرو کنید.

7. ماکارونی با گوشت چرخ کرده کم:

برای اینکه ماکارونی رو با گوشت چرخ کرده کم درست کنید، میتونید از سویا هم استفاده کنید. سویا رو خیس کنید و بعد چرخ کنید و با گوشت مخلوط کنید. بعضی ها هم از قارچ و فلفل دلمه ای بیشتری استفاده میکنن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من همیشه ماکارونی رو با سویا درست میکنم. کسی نمیفهمه که گوشت کمه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من از قارچ و فلفل دلمه ای بیشتری استفاده میکنم تا حجم ماکارونی بیشتر بشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل آویشن و پودر سیر هم استفاده کنید. اضافه کردن پنیر پیتزا هم میتونه طعم ماکارونی رو بهتر کنه. برای اینکه ماکارونی به هم نچسبه، بعد از آبکش کردن اون رو با کمی روغن مخلوط کنید. میتونید ماکارونی رو با سس قرمز و پنیر پیتزا سرو کنید.

8. استانبولی پلو با سیب زمینی و هویج:

استانبولی پلو یه غذای خیلی ساده و ارزونه که میتونید با سیب زمینی و هویج درست کنید. بعضی ها هم از رب بیشتری استفاده میکنن تا رنگش قرمزتر بشه. یکی میگفت: “من همیشه استانبولی پلو رو با سیب زمینی و هویج درست میکنم. بچه هام خیلی دوست دارن. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من از رب بیشتری استفاده میکنم تا رنگش قرمزتر بشه. اینجوری خیلی خوشگل میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل سیاه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی زیره هم میتونه طعم استانبولی پلو رو بهتر کنه. برای اینکه برنجتون خوب دم بکشه، اون رو قبل از پختن بشویید و خیس کنید. میتونید استانبولی پلو رو با ماست سرو کنید.

9. اشکنه ساده و سریع:

اشکنه یه غذای خیلی ساده و سریعه که میتونید با پیاز داغ، شنبلیله خشک و تخم مرغ درست کنید. بعضی ها هم از سیب زمینی نگینی هم استفاده میکنن. یکی از کاربرا نوشته بود: “اشکنه غذای مورد علاقه منه. خیلی سریع و آسون درست میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من همیشه به اشکنه سیب زمینی نگینی هم اضافه میکنم. اینجوری مقوی تر میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل سیاه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم میتونه طعم اشکنه رو بهتر کنه. اشکنه رو با نون تلیت کنید و نوش جان کنید. بعضی ها هم اشکنه رو با سبزی خوردن سرو میکنن.

10. کوفته قلقلی با سس گوجه فرنگی:

برای اینکه کوفته قلقلی رو با گوشت کم درست کنید، میتونید از سویا هم استفاده کنید. سویا رو خیس کنید و بعد چرخ کنید و با گوشت مخلوط کنید. برای سس هم میتونید از رب گوجه فرنگی، پیاز داغ و ادویه های مختلف استفاده کنید. یکی میگفت: “من همیشه کوفته قلقلی رو با سویا درست میکنم. اصلا کسی نمیفهمه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “برای سس کوفته قلقلی از پیاز داغ، رب گوجه فرنگی و ادویه های مختلف استفاده میکنم. خیلی خوشمزه میشه. “میتونید از سیب زمینی نگینی هم توی سس کوفته قلقلی استفاده کنید. اضافه کردن کمی سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم میتونه طعم کوفته قلقلی رو بهتر کنه. کوفته قلقلی رو با برنج یا نون سرو کنید. بعضی ها هم کوفته قلقلی رو با پاستا سرو میکنن.

11. دال عدس هندی:

دال عدس یه غذای هندی خوشمزه و مقویه که میتونید با عدس قرمز، پیاز، سیر، زنجبیل و ادویه های مختلف درست کنید. یکی از کاربرا نوشته بود: “دال عدس غذای مورد علاقه منه. خیلی خوشمزه و مقویه و درست کردنش هم خیلی آسونه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من همیشه به دال عدس کمی شیر نارگیل هم اضافه میکنم. اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه. “میتونید از ادویه های هندی مثل گرام ماسالا و زردچوبه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی گشنیز خرد شده هم میتونه طعم دال عدس رو بهتر کنه. دال عدس رو با برنج یا نون سرو کنید. بعضی ها هم دال عدس رو با نان چاپاتی سرو میکنن.

12. پوره سیب زمینی با شیر و کره:

پوره سیب زمینی یه غذای خیلی ساده و خوشمزه است که میتونید با سیب زمینی آب پز، شیر و کره درست کنید. بعضی ها هم از سیر و جعفری هم استفاده میکنن. یکی میگفت: “پوره سیب زمینی غذای مورد علاقه بچه هامه. خیلی نرم و خوشمزه است. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من همیشه به پوره سیب زمینی کمی سیر و جعفری هم اضافه میکنم. اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل نمک و فلفل سیاه هم استفاده کنید. برای اینکه پوره سیب زمینی نرم تر بشه، اون رو با همزن برقی بزنید. پوره سیب زمینی رو به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. بعضی ها هم پوره سیب زمینی رو با گوشت یا مرغ سرو میکنن.

13. سوپ جو ساده و مقوی:

سوپ جو یه غذای خیلی مقویه که میتونید با جو پرک، هویج، پیاز، مرغ یا گوشت و سبزیجات مختلف درست کنید. برای اینکه خوشمزه تر بشه، میتونید از ادویه های مختلف و آبلیمو استفاده کنید. یکی از کاربرا نوشته بود: “سوپ جو یه غذای کامل و مقویه. من همیشه برای بچه هام سوپ جو درست میکنم. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من به سوپ جو کمی آبلیمو هم اضافه میکنم. اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل سیاه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی جعفری خرد شده هم میتونه طعم سوپ جو رو بهتر کنه. سوپ جو رو با نون سرو کنید. بعضی ها هم سوپ جو رو با آبلیمو سرو میکنن.

14. املت با گوجه فرنگی و پیاز:

املت یه غذای خیلی ساده و سریعه که میتونید با تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز درست کنید. بعضی ها هم از فلفل دلمه ای و قارچ هم استفاده میکنن. یکی میگفت: “املت غذای مورد علاقه منه. خیلی سریع و آسون درست میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من همیشه به املت کمی فلفل دلمه ای و قارچ هم اضافه میکنم. اینجوری مقوی تر میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل نمک و فلفل سیاه هم استفاده کنید. املت رو با نون سرو کنید. بعضی ها هم املت رو با سبزی خوردن سرو میکنن. میتونید از پنیر رنده شده برای روی املت استفاده کنید.

15. نودل با سبزیجات:

نودل یه غذای سریعه که میتونید با نودل، سبزیجات مختلف و سس سویا درست کنید. بعضی ها هم از گوشت یا مرغ هم استفاده میکنن. یکی از کاربرا نوشته بود: “نودل یه غذای سریع و آسونه که برای وقتایی که وقت ندارم خیلی خوبه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من همیشه به نودل کمی هویج، کلم بروکلی و قارچ هم اضافه میکنم. اینجوری مقوی تر میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل فلفل قرمز و زنجبیل هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی کنجد هم میتونه طعم نودل رو بهتر کنه. نودل رو داغ سرو کنید. میتونید نودل رو با سس سویا سرو کنید.

16. سیب زمینی سرخ کرده تنوری:

برای اینکه سیب زمینی سرخ کرده سالم تری داشته باشید، میتونید اون رو به جای سرخ کردن، توی فر تنوری کنید.سیب زمینی ها رو خلالی کنید، با کمی روغن زیتون و ادویه های مختلف مخلوط کنید و توی فر بذارید تا طلایی بشن.یکی میگفت: “سیب زمینی سرخ کرده تنوری خیلی سالم تر از سیب زمینی سرخ کرده معمولیه.من همیشه برای بچه هام سیب زمینی سرخ کرده تنوری درست میکنم.“یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من به سیب زمینی سرخ کرده تنوری کمی پاپریکا و پودر سیر هم میزنم.اینجوری طعمش خیلی بهتر میشه.“میتونید از ادویه های مختلف مثل نمک و فلفل سیاه هم استفاده کنید.

سیب زمینی سرخ کرده تنوری رو با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید.

بعضی ها هم سیب زمینی سرخ کرده تنوری رو با ماست سرو میکنن.برای اینکه سیب زمینی ها خوب برشته بشن، اون ها رو توی یک لایه توی سینی فر بچینید.

17. سالاد الویه ساده و کم هزینه:

برای اینکه سالاد الویه رو کم هزینه درست کنید، میتونید مقدار مرغ رو کم کنید و به جاش سیب زمینی و تخم مرغ بیشتری استفاده کنید. بعضی ها هم از خیارشور بیشتری استفاده میکنن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من همیشه سالاد الویه رو با سیب زمینی و تخم مرغ خیلی زیاد درست میکنم. اینجوری هم حجمش بیشتر میشه و هم خوشمزه تر میشه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من از خیارشور بیشتری استفاده میکنم تا طعم سالاد الویه ترش تر بشه. “میتونید از هویج رنده شده هم توی سالاد الویه استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم میتونه طعم سالاد الویه رو بهتر کنه. سالاد الویه رو با نون سرو کنید. بعضی ها هم سالاد الویه رو به عنوان پیش غذا سرو میکنن.

18. خورش قیمه با لپه کم و سیب زمینی بیشتر:

برای اینکه خورش قیمه رو با لپه کم درست کنید، میتونید مقدار لپه رو نصف کنید و به جاش سیب زمینی بیشتری استفاده کنید. بعضی ها هم از رب بیشتری استفاده میکنن تا رنگش قرمزتر بشه. یکی میگفت: “من همیشه خورش قیمه رو با لپه کم و سیب زمینی خیلی زیاد درست میکنم. بچه هام سیب زمینی رو بیشتر دوست دارن. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من از رب بیشتری استفاده میکنم تا رنگ خورش قیمه قرمزتر بشه. اینجوری خیلی خوشگل میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل سیاه هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم میتونه طعم خورش قیمه رو بهتر کنه. خورش قیمه رو با برنج سرو کنید. بعضی ها هم خورش قیمه رو با نون سرو میکنن.

19. میرزا قاسمی:

میرزا قاسمی یه غذای شمالی خوشمزه و سریعه که میتونید با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست کنید. بعضی ها هم از فلفل سبز تند هم استفاده میکنن. یکی از کاربرا نوشته بود: “میرزا قاسمی غذای مورد علاقه منه. خیلی سریع و آسون درست میشه و طعمش هم عالیه. “یه نفر دیگه هم نوشته بود: “من همیشه به میرزا قاسمی کمی فلفل سبز تند هم اضافه میکنم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه. “میتونید از ادویه های مختلف مثل نمک و فلفل سیاه هم استفاده کنید. میرزا قاسمی رو با نون سرو کنید. بعضی ها هم میرزا قاسمی رو با برنج سرو میکنن. برای اینکه بادمجان ها راحت تر پوست کنده بشن، بعد از کباب کردن اون ها رو توی یک کیسه پلاستیکی بذارید تا عرق کنن.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا